Різдвяний вертеп завітав до міської ради Покровська



Веселе різдвяне дійство з піснями-колядками та короткими виставами влаштували учасники народного театру пісні «Златиця» для працівників виконкому. Про це повідомляє прес-служба Покровської міської ради.

Хлопці та дівчата у сценічних та українських костюмах з колядками, святковими віншуваннями завітали у кабінет міського голови, аби повідомити радісну звістку про народження Божого Сина.

Секретар міської ради Наталія Іваньо подякувала колядникам за приємні враження та за занурення у світ українського фольклору і звичаїв: «Дякуємо за такі чудові привітання цими святочними днями та за підтримку наших українських традицій. Ви побажали, щоб нашими справами керував Господь, а ми вам бажаємо, щоб він завжди підтримував вас на вашому шляху. Щастя вам, миру та благодаті. Христос народився!»

Міський голова подякував учасникам вертепу за красиву, душевну та професійну виставу, і за доброю традицією, як «господар оселі» пригостив їх ласощами.

«Дякую вам за те, що ви підтримуєте цю прекрасну традицію та щорічно вітаєте нас з Різдвом. Вважаю. що в цьому році ви перевершили самі себе Прийміть від нас слова вдячності та ці смаколики, які додадуть вам святкового настрою.»  



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW