У Сумах поліцейські проводять превентивні заходи щодо протидії порушень карантинних обмежень



Профілактичні перевірки за участю поліції та держпродспоживслужби спрямовані на перевірку дотримання суб’єктами господарювання та громадянами карантинних обмежень.

Ці обмеження передбачають: обов’язкове носіння засобів індивідуального захисту у громадських місцях та транспорті; термометрія на входах до ринків, закладів торгівлі та харчування; наявність розмітки для дотримання соціальної дистанції між клієнтами; наявність на входах у заклади дезинфікуючих засобів.

Співробітники Сумського районного управління поліції спільно з представниками держпродспоживслужби проводять превентивні заходи, спрямовані на забезпечення захисту населення від інфекційних хвороб.

Зокрема, здійснюється перевірка суб’єктів господарювання – закладів громадського харчування, торгівлі, розважальних закладів. При цьому проводиться і профілактична робота з громадянами, щодо попередження та необхідності дотримання карантинних вимог.

Поліцейські закликають громадян із порозумінням ставитися до нинішньої складної епідеміологічної ситуації, і не допускати порушень карантинних обмежень, встановлених Постановою Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 № 1236.

Пам’ятайте: від вашої поведінки залежить не тільки ваше життя та здоров’я, а й ваших рідних та всіх оточуючих.

Відділ комунікації поліції в Сумській області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW