Розслаблений правоохоронець у Кременчуці: коп отримав тумака, приїхавши на виклик



Для поліцейського у Кременчуці стало несподіванкою, що правопорушники можуть нападати не тільки на пересічних громадян, а й на самих правоохоронців. Принаймні, тумак у голову патрульний пропустив. А все тому, що не очікував на такий розклад подій. Про це повідомляє прес-служба поліції Полтавської області.

(ФОТО: довільне, з відкритих джерел)

"У місті Кременчук 10-го січня місцевий чоловік напав на поліцейського, який прибув на виклик про правопорушення у складі групи реагування поліції охорони. Фігурант раптово наніс удар в обличчя працівникові поліції. Нападник затриманий. Триває слідство." - повідомляють на сайті про подію.

Нападником виявився 43-річний мешканець Кременчука. Чоловіка затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Слідчим поліції, під процесуальним керівництвом Кременчуцької окружної прокуратури, розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (Умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків) Кримінального кодексу України. Фігуранту повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому  запобіжного заходу.  У разі доведення вини чоловікові загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п'яти років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW