На Буковині чоловік постане перед судом за зберігання наркотиків з метою збуту



Чернівецька обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт відносно 47-річного жителя Чернівецького району, який придбав та зберігав з метою подальшого збуту наркотичний засіб в особливо великих розмірах, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Поліцейські затримали чоловіка за крадіжку ґаджетів на Буковині

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

За даними слідства, чоловік придбав та зберігав на території приватного домогосподарства наркотичну речовину рослинного походження з метою одержання прибутку від її подальшої реалізації. Під час санкціонованого обшуку за місцем його проживання виявлено та вилучено пластикові бочки та поліетиленові пакети з канабісом. Маса вилученої сухої продукції сягає близько 20 кг.

Громадянин раніше притягувався до кримінальної відповідальності та був засуджений до позбавлення волі за злочини, вчинені у сфері незаконного обігу наркотичних речовин. Про це повідомляє пресслужба прокуратури у Чернівецькій області.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУНП в Чернівецькій області, за оперативного супроводу управління стратегічних розслідувань в Чернівецькій області Департаменту стратегічних розслідувань НПУ та силової підтримки спецпідрозділу «КОРД».

Читайте також: Буковинець накрав у мешканців сіл на Вижниччині майна на 200 тисяч гривень

У Чернівцях сталася різанина: підозрюваного затримали поліцейські



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW