Потрощені авто і покалічена дитина: у Чернівцях сталася аварія з потерпілим



Дорожньо-транспортна пригода сталася учора ввечері, 9 січня, на перехресті вулиць Героїв Майдану і Каспрука. Внаслідок аварії перелом руки отримав 9-річний пасажир.  За цим фактом розпочато кримінальне провадження, пише 0372.ua.

Нагадуємо, ми писали раніше, що Через непристебнутий пасок безпеки буковинець травмувався під час аварії

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області. Зазначається, що на місці події правоохоронці з’ясували, що 28-річна водійка «Mercedes-Benz» не надала перевагу у русі при виїзді з другорядної вулиці (Каспрука) та зіткнулася із автомобілем «BMW» під керуванням 24-річного місцевого жителя, який рухався головною вулицею (Героїв Майдану).

Потрощені авто і покалічена дитина: у Чернівцях сталася аварія з потерпілим (ФОТО), фото-1

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Унаслідок зіткнення автомобілів перелом руки отримав 9-річний пасажир, син водійки «Mercedes-Benz»». Медики доправили хлопчика до лікарні для надання відповідної допомоги, - йдеться у повідомленні.

Слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці призначили низку експертиз для встановлення остаточних причин автопригоди. Попередньо, на момент скоєння ДТП кермувальниця автомобіля «Mercedes-Benz» була тверезою. Триває досудове розслідування.

Читайте також: У середмісті Чернівців через ДТП утворилися затори (ФОТО)



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW