У Львові запрацювала автоматизована система контролю оплати паркування: що варто знати жителям



Завдяки автоматизованій системі контролю оплати паркування у Львові можна буде  в онлайн-режимі контролювати оплату послуг паркування та дотримання ПДР.

У грудні 2021 року у Львові запрацювала автоматизована система контролю оплати паркування. Це дозволить в онлайн-режимі контролювати оплату послуг паркування та дотримання ПДР, а також здійснювати фіксацію порушень в режимі фотозйомки або відеозапису. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міськради. 

Облаштували 20 автоматизованих робочих місць для інспекторів паркування управління безпеки міськради, що здійснюють контроль за сплатою водіями вартості послуг з користування паркувальними майданчиками, які обслуговує "Львівавтодор".

Інспектори тепер мають мобільні принтери, щоб на місці роздруковувати постанови. Окрім того, мають доступ до таких баз та реєстрів:

  • єдиного державного реєстру транспортних засобів МВС України;
  • єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань;
  • реєстру адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.

Як пояснив директор департаменту міської агломерації та вуличної інфраструктури міськради Олег Забарило, основна мета впровадження автоматизованої системи контролю оплати паркування - покращення безпеки на дорогах, зокрема, правил паркування транспорту.

Читайте також: "Укрзалізниця" призначила додаткові рейси «Лижного експресу» Київ - Славське

Фото на головній: пресслужби Львівської міськради



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW