На Хмельниччині податкові надходження до бюджети усіх рівнів досягли позначки у 15 мільярдів гривень



За результатами роботи протягом 2021 року обсяг надходжень до бюджетів усіх рівнів від платників податків Хмельницької області склав 14,8 мільярда гривень, що у порівнянні з відповідним періодом минулого року більше на 2,3 мільярда гривень.

При цьому індикативне завдання виконано на 104,2 відсотка, що дозволило забезпечити додаткові податкові надходження у сумі майже 600 мільйонів гривень. У підсумку доходи державного бюджету досягли рівня у 6,2 мільярда гривень. Забезпечено темпи росту платежів на 118 відсотків, що у грошовому значенні становить 944 мільйони гривень.

Зокрема, загальна сума сплаченого до держскарбниці податку на додану вартість склала 2,7 мільярда гривень. Місцеві бюджети краю отримали для розвитку та забезпечення соціальних потреб 8,5 мільярда гривень податкових платежів. Надходження податку на доходи фізичних осіб склали майже 6 мільярдів гривень.

Як зазначили в Головному управлінні ДПС у Хмельницькій області, системне наповнення дохідної частини бюджету базується на сумлінні соціально відповідального бізнесу та ефективній діяльності електронних сервісів, які надаються податковою службою, а також впровадженні аналітичних систем управління та моніторингу економічних процесів, що дозволяє залучати бюджетні резерви.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW