В Україну йдуть морози до -20°C: коли чекати на найхолодніші дні



Найнижча температура в Україні опуститься в ніч на четвер, у Києві очікується мороз -18°C.

 Морози досягнуть у деяких регіонах позначки -20°C, у столиці також буде холодно, про що свідчать дані сервісу Windy та Укргідрометцентру.

У понеділок, 10 січня, вдень варто очікувати невеликий мороз у центрі, на півночі та у західних регіонах - до -4°C. Найтепліше буде на Півдні та Сході - від 1 ° C до 7 ° C з позначкою +. У Києві початок тижня розпочнеться із невеликого морозу -4°C. У ніч проти вівторка, 11 січня, температура практично не зміниться. Опади прогнозують 10 січня у Харківській, Донецькій, Луганській областях – мокрий сніг.

11 січня, у вівторок, температура по Україні буде практично такою самою, як і в попередній день, проте похолодає у східних областях та на півдні — від 0 до -2°C. У Києві очікуються ті ж таки -4°C. Сніг піде у Донецькій, Луганській та Харківській областях.

У ніч на середу, 12 січня, мороз у всіх областях посилиться від -4 до -14°C. Найхолодніше буде у західних та північних регіонах. У Києві температура впаде до -10°C. Вдень у середу температура практично не зміниться, сніг очікують у Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях.

Ніч на четвер, 13 січня, буде найхолоднішою: в Україні очікуються морози від 10°C до 20°C. Найхолодніше у центральних, північних та східних регіонах. Але вже вдень стане значно теплішим - до -10°C. У Києві вдень у четвер прогнозують -3°C. Сніг пройде у багатьох областях: у Київській, Чернігівській, Чернівецькій, Харківській, Донецькій тощо.

Кінець робочого тижня — п'ятниця 14 січня — обіцяє бути найтеплішою. Лише у східних регіонах буде невеликий мінус, а так до +2°C у всіх регіонах. Вдень у цей день морозна температура повністю залишить країну, у Києві очікується 3°C зі знаком +. По всіх областях – без опадів.

Як повідомлялося, 3 січня у Києві синоптики зафіксували одразу кілька температурних рекордів. Йдеться про теплу температуру, якої не було вже 150 років.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW