Як у Львові відзначили день народження Степана Бандери, - ФОТО



Сьогодні, 1 січня, у Львові керівництво міста та області, громадськість вшанували 113 річницю від дня народження голови Проводу ОУН, Героя України Степана Бандери.

Від громади міста до події долучився перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко. Також квіти спільно з пластунами поклав син мера Львова Антоній Садовий, повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Як у Львові відзначили  день народження Степана Бандери, - ФОТО, фото-1, Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Присутні поклали квіти до Степану Бандері (пл. М. Кропивницького). Опісля відбулась спільна молитва за Україну та громадське віче.

Як у Львові відзначили  день народження Степана Бандери, - ФОТО, фото-2

«На історію України припадало не одне випробування. Навіть сьогодні ми живемо в часі російсько-української війни. Історія нашої держави, нашої нації завжди показувала всім приклад. І досі продовжує це робити, адже завдяки незламному духу і героїзму, Україна перемагала і буде перемагати. Кожна перемога – це віддане життя і вічна боротьба. Ми сьогодні тут, бо прикладом такої перемоги є Степан Бандера і сучасні Герої України, які просто зараз боронять незалежність нашої країни. Слава нашим Героям, слава Україні», – сказав Андрій Москаленко.

Як у Львові відзначили  день народження Степана Бандери, - ФОТО, фото-3, Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Як у Львові відзначили  день народження Степана Бандери, - ФОТО, фото-4

Читайте також: Куди піти у Львові 1 - 3 січня: добірка тематичних подій



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW