У Житомирі закликають стати донорами крові в День соборності



«Наша сила – в єдності». Єдність — це не тільки слово. Єдність – це неподільний народ. Станьмо донорами в День Соборності України!

Благодійна акція з нагоди свята триватиме з 4 по 25 січня. Про це повідомляє Житомирський обласний центр крові.

Нині, коли захисники перебувають на варті кордону та миру нашої країни, коли українські воїни борються із російським ворогом, значення Соборності стало надзвичайно важливим для кожного з нас.

Читайте також: На Житомирщині пошуківці знайшли останки ще 3-ох солдат Червоної армії та 3 медальйони!

«Ми віримо, що територіальна цілісність України, скріплена кров’ю мільйонів незламних борців, навіки залишатиметься непорушною», - зазначається в повідомленні.

Втім, спрогнозувати мирне майбутнє в час, коли йде війна – неможливо, в наш час потрібно бути завжди на поготові. Важливим елементом під час військових випробувань залишається запас донорської крові.

В це визначне свято в обласному центрі крові закликають підтримати тих, хто на своїх плечах тримає мирне небо, яке є над нами, подякуємо за надлюдську силу, терпіння, витривалість та зробимо маленький крок, аби віддячити – присвятимо їм здачу крові. Адже як і по ту сторону України воїни борються за життя, так і в нашій області, аби вижити пацієнти лікарень потребують переливання крові.

Пам’ятаймо, що разом – ми сила!

У Житомирському онкодиспансері провели унікальну операцію пацієнту з рецидивом хвороби

У Житомирі закликають стати донорами крові в День соборності, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW