Лікар насмерть збив жінку біля Куликівки: прокуратура наполягає на суворішому запобіжному заході



25 грудня лікарю, який біля Куликівки насмерть збив велосипедистку та залишив місце ДТП, обрали запобіжний захід – нічний домашній арешт.

Чернігівська обласна прокуратура оскаржуватиме дане рішення про обрання запобіжного заходу. Про сказав речник обласної прокуратури Валерій Литовченко.Повідомляє «Суспільне Чернігів».

За словами Валерія Литовченка, прокурори наполягатимуть на більш суворому запобіжному заході — триманні під вартою терміном на два місяці. Подання вже в Апеляційному суді Чернігівської області. Засідання поки що не призначили.

Нагадаємо, 23 грудня о 16:53 на дорозі біля Куликівки (в напрямку Ніжина) сталася аварія – автомобіль Geely Emgrand збив жінку та зник. В результаті наїзду жінка від отриманих травм загинула на місці аварії.

В той день жінка поверталася додому з сусіднього села і вела поруч велосипед. Внаслідок аварії їй відірвало ногу.

Винуватця аварії поліція застала вдома. Ним виявився завідувач хірургічного відділення Куликівської ЦРЛ. Чоловік від проведення медичного освідування на наявність алкоголю або наркотичних речовин в організмі відмовився.

*  *  *

Приєднуйтесь у Viber та Telegram до спільноти "Чернігівський Фонтан", де тільки найактульніші новини та історії нашого міста.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW