У Полтаві набрала необхідну кількість голосів петиція за збереження автобусного маршруту «Паровоз» - ОЦЕВУМ



На сайті Полтавської міської ради набрала необхідну кількість голосів петиція №635, у якій міську владу закликають зберегти автобусний маршрут «Паровоз» - ОЦЕВУМ. За петицію вже проголосував 251 мешканець міста. Нагадаємо, для розгляду на комісії Полтавської міської ради петицію у 90-денний термін мають підтримати щонайменше 250 людей.

Нагадаємо, згідно рішення виконавчого комітету Полтавської міської ради від 2-го грудня у Полтаві скорочується ряд автобусний маршрутів, зокрема – і маршрут №17 ТЦ «Паровоз» - ОЦЕВУМ. У коментарі до петиції №635 її автор пише про те, що скасування цього маршруту залишить без транспортного сполучення мешканців мікрорайонів Сади-2, Огнівка, які працюють на 5 школі/Зигіна, а також працівників лікарні УМВС, 1-ї міської лікарні та пологового будинку. Рішення про закриття маршруту називають незрозумілим і прохають міську владу його переглянути.

Тепер петицію має розглянути профільна комісія Полтавської міської ради, але якими будуть результати - дізнаємося вже у Новому році.

Щоб не пропускати свіжі новини, підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW