Мешканців Тернопільщини попереджають про погіршення погодних умов



Цими днями погодні умови на Тернопільщині значно погіршаться.

За прогнозом Укргідрометцентру, температура повітря буде знижуватись надалі – у ніч на вівторок в області похолодає до 10º морозу. 
 "Вранці 27 грудня у Тернополі та на території області очікується туман видимістю 200-500, на дорогах – ожеледиця", – повідомили в Держслужбі з надзвичайних ситуацій.

Патрульні радять жителям області одягатися тепліше, а також просять не вживати алкоголь та не перебувати на вулиці занадто довго, щоб уникнути переохолодження чи обмороження.
"За можливості утримайтесь від далеких поїздок, але якщо їхати все ж доведеться – переконайтесь у справності транспортного засобу та зарядіть мобільний телефон. Якщо ви потрапили в скрутну ситуацію через негоду – негайно викликайте поліцію", – зазначили правоохоронці.

Прогноз погоди на 27-28 грудня від Тернопільського метеорологічного центру. У понеділок, 27 грудня, в області буде хмарно з проясненнями, вдень часом падатиме сніг, на дорогах – ожеледиця. Вітер південно-східний, 7-12 м/с. Вдень синоптики передбачають 1-6º морозу.
У вівторок, 28 грудня, погода також буде хмарною, вночі часом падатиме сніг, вдень – без істотних опадів. На дорогах слід бути обережними – їх знову покриє ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Вночі температура знизиться до 5-10º морозу, вдень коливатиметься від -1 до -6-ти.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW