На Сумщині оштрафували і позбавили прав жінку за керування у стані сп’яніння



У судовому засіданні жінка свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення не визнала. Вона пояснила, що 8 серпня з 11:00 по 12:00, коли вона їхала по вул. Ціолковського, її зупинила поліцейська автівка. Працівники поліції запропонували проти медогляд у лікарні.

Жінка поїхала у лікарню і там проводили маніпуляції на предмет алкогольного сп`яніння. Після закінчення огляду поліцейські відвезли її на своєму автомобілі до її авто і вона поїхала додому. Жінка запевняла, що не випивала, у неї був підвищений тиск, бо за день до цього вона була на дні народженні – можливо тому й були залишкові явища. Поліція не пропонувала продути трубку на місці. Висновок лікаря їй не надавався.

Адвокат просив закрити справу, посилався на те, що протокол про адміністративне правопорушення складені пізніше, ніж 24 години після зупинки, маються протиріччя по часу правопорушення, що зазначений у протоколі й висновку лікаря.

Суд все таки постановив визнати жінку винною, вона має сплати штраф у розмірі 17 000 гривень. На один рік жінка буде позбавлена права керування транспортним засобом.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW