На Сумщині вогнеборці ліквідували загоряння літньої кухні



21 грудня о 08:40, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння літньої кухні по вул. Центральна в с. Вирівка, що на Конотопщині. Про пожежу повідомив власник, який побачив дим та полум’я з – під покрівлі споруди. На місце події було направлено відділення чергового караулу 15 – ї державної пожежно – рятувальної частини та добровільну пожежну команду місцевого агропідприємства.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю по всій площі та речі домашнього вжитку, пошкоджено стіни на площі до 30 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту споруди та житловий будинок розташований поруч. Через сильне задимлення рятувальники працювали в апаратах для захисту органів дихання, а для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 500 метрів від осередку горіння.

О 08:59 загоряння локалізували, а о 09:49 – витративши на гасіння майже 9 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 1 працівник добровільної пожежної команди місцевого агропідприємства.

Головне управління Державної служби України

з надзвичайних ситуацій у Сумській області



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW