Денис Зусмановський: ми повністю змінили підхід до вивезення ТБО у Покровську



Покровський міський голова Руслан Требушкін продовжує проводити робочі наради з керівниками комунальних підприємств міста, під час яких цікавиться результатами роботи за поточний рік та планами комунальників на наступний. Головне завдання – підвищення якості послуг населенню. 

Цього разу очільник міста Руслан Требушкін поспілкувався з директором Багатогалузевого комунального підприємства Денисом Зусмановським. 

Темою зустрічі стало питання збору та вивезення побутового сміття. 

За словами директора КП «БКП» Дениса Зусмановського, у поточному році на оновлення парку техніки, придбання сміттєвих баків єврозразку та проведення реконструкції контейнерних стоянок Покровською міської радою було виділено близько 10 мільйонів гривень: 

«У місті вже встановлено 218 євро-контейнерів, 156 з яких – у мікрорайонах міста. Інші – у центральній частині Покровська. Плануємо оновити стоянки у селищі динасового заводу та біля соціальних установ міста. Ми розробили стратегію розвитку підприємства, тож будемо звертатись до депутатського корпусу з проханням про виділення коштів на її реалізацію», - зазначив Денис Зусмановський.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW