У Білій Церкві без жодних дозвільних документів продавали ялинки нетверезі чоловіки



ялинки в білій церкві, продавали незаконно ялинки в білій церкві, ялинки без документів, сосни в білій церкві

ялинки в білій церкві, продавали незаконно ялинки в білій церкві, ялинки без документів, сосни в білій церкві

Скоро свято. І цим намагаються скористатися громадяни, які ігнорують Закони України.

Сьогодні на пульт диспетчера Муніципальної Варти надійшла скарга від небайдужого перехожого, що у одному з районів міста торгують соснами люди в нетверезому стані.

Про це повідомляє Муніципальна Варта Білої Церкви.

Як виявилось, після прибуття інспекторів, продавці і дійсно розпивали спиртні напої прямо на вулиці.

А іншим виявленим правопорушенням було те, що торгували вони ялинками без жодних документів. Тобто існувала ймовірність, що деревця незаконно вирубані або вкрадені – а це вже кримінальне правопорушення. Тож відразу було викликано поліцію та слідчо оперативну групу.

З’ясувалося, що ці продавці вже мають за плечима досвід засудження за злочини. “Бізнесмени” родом з села Ольшаниця, а ялинки були вирубані у селі Бушеве. Інспекторами було складено два протоколи, надалі з ними розбиратимуться слідчі.

Для того, щоб не стати випадково співучасником злочину, купуючи крадені ялинки чи сосни обов’язково вимагайте у продавців наступні документи: накладну з лісництва, товарно-транспортну накладну, сертифікат радіаційного обстеження дерев, дозвіл на торгівлю з мокрою печаткою, а на зрізі кожного дерева повинен бути електронний чип зі штрих-кодом лісового господарства, де його виростили.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW