У Сумах вшанували пам’ять полковника СБУ Олександра Аніщенка



17 грудня полковнику ЦСО «А» Служби безпеки України Олександру Аніщенку мало б виповнитися 52 роки.

Офіцер СБУ загинув 5 травня 2014 року на Донеччині, захищаючи державний суверенітет і територіальну цілісність України.У день народження мужнього офіцера колеги по службі схилили голови у молитві та поклали квіти до його могили на Алеї Героїв у Сумах. Присутні вшанували пам’ять керівника спецпідрозділу, який загинув поблизу Слов’янська в бою з бойовиками терористичних збройних формувань.

Мужній офіцер, який присвятив 14 років свого життя службі у ЦСО «А» СБ України, тривалий час був одним з керівників структурного підрозділу Центру спецоперацій та його командиром, загинув, прикривши собою бійців-спецпризначенців.

За виняткову мужність, героїзм і самопожертву, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі, Указом Президента України полковнику Аніщенку Олександру Григоровичу присвоєне звання Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» (посмертно).

Ім’я Героя України Олександра Аніщенка присвоєне одній з вулиць м. Суми та загальноосвітній школі І-ІІІ ступеней № 4, у якій він навчався.

У Сумах вшанували пам’ять полковника СБУ Олександра Аніщенка, фото-1

AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW