Врізався в електроопору: на Буковині сталась аварія, в якій загинув водій



Сьогодні, 17 грудня, приблизно о 2 годині ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що  в селі Кисилиці Вижницького району сталася дорожньо-транспортна пригода із загиблим. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише 0372.ua.

Нагадуємо: На Буковині водій збив на смерть пішохода (ФОТО)

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Відразу на місце події виїхала слідчо-оперативна група відділення №1 (смт Путила) Вижницького районного відділу поліції. Правоохоронці встановили, що 29-річний житель села Рижа, керуючи  автомобілем «ВАЗ 2105», не впорався з керуванням, допустив зіткнення з бетонною електроопорою, після чого автівка перекинулася в кювет. Внаслідок автопригоди водій загинув на місці події.

Окрім кермувальника, в автомобілі перебували ще двоє пасажирів віком 21 і 34 роки, які під час ДТП не отримали жодних тілесних ушкоджень.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального Кодексу України. Тривають слідчі дії.

Читайте також: На Буковині водій збив на смерть пішохода (ФОТО)

У Чернівцях поліція розшукала водія МіськШЕП, який спричинив ДТП і втік з місця аварії



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW