Ялинкова кампанія: лісівники Житомирщини підготували хвойні деревця на будь-які вподобання



Держлісгоспи області пропонують широкий асортимент новорічних красунь: різного віку, розміру і, звичайно, один із варіантів, який щороку набирає популярності – ялинки, вирощені в горщиках.

Що найголовніше, такі деревця з самого малечку вирощують саме у горщиках, декілька разів пересаджують у більші горщики, щоб не пошкодити коріння, і формують гарну крону. При правильному догляді, таку ялинку можна навесні висадити біля свого подвір’я.

На Житомирщині вже почали працювати торговельні пункти з продажу ялинок. Пропоную жителям області відвідати їх та придбати зелені деревця саме там. Зазвичай, діапазон цін в таких пунктах значно нижчий, ніж на ялинкових базарах. Перелік майданчиків, відповідальних осіб та ціни ви знайдете тут:

Жива ялинка – це один із екологічних варіантів для встановлення в домівках на свята. Лісівники нашої області вирощують новорічні деревця на спеціально відведених плантаціях, які створені саме для задоволення потреб населення до зимових свят. Для цьогорічної ялинкової кампанії вирощено майже 250 тисяч штук хвойних дерев. Їх заготовляють під кожне замовлення окремо.

Звертаю увагу Щоб бути певним, що деревця легально заготовлені зі спецплантацій для свят, кожен може перевірити походження ялинки за допомогою спеціального номеру на маркуванні дерева. Це можна зробити на сайті www.yalynka.info або за допомогою відповідного мобільного застосунку.

Зауважимо, що сума штрафу, яку доведеться сплатити за самовільно зрубану ялинку, значно перевищуватиме її вартість. Окрім того, ми вже посилили охорону плантацій ялинок та “новорічні патрулювання” всіх лісових масивів Житомирщини.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW