Яким знакам зодіаку пощастить цього тижня?



13 грудня – переломний день для багатьох. Планети дають величезну пробивну силу, але водночас необхідний тверезий контроль своїх дій. Загальна ситуація змінюється, люди адаптуються до зовнішніх напружених умов – усе, що здавалося безнадійним, раптом змінюється. З'являється можливість реалізувати пристрасні та чисті плани, грандіозні проєкти, багато хто досягає успіхів в індивідуальній діяльності та творчості.

Овен

Овнів очікує приємний та спокійний тиждень. Може здаватись, що справ чимало, але у вас все вдасться виконати значно швидше та без зайвих зусиль. Тому зберігайте хороший настрій, радійте хорошим митям, а також не забувайте продумувати плани на кінець року та початок нового. У вас все вдасться!

Телець

Тельцям також зимова пора подарує неабиякий настрій та наснагу виконати все і більше. Але не забувайте влаштовувати лише час для себе. Після активних буднів обов'язково займайтесь тим, що приносить радість. Навіть якщо це просто перегляд серіалів зі смаколиками.

Близнюки

Напружений тиждень. Повня у вашому знаку забезпечить великою кількістю контактів з різними людьми, зокрема і з тими, з якими зовсім не хочеться контактувати. Можуть з'явитися вороги, які захочуть використовувати вас з вигодою і користю тільки для себе.

Рак

Емоцій багато, особливо до кінця тижня. Тому найкраще зайнятися звичними справами, домашніми клопотами. Зверніть увагу на рідних, поспілкуйтеся всією сім'єю, займіться плануванням витрат з урахуванням новорічних свят. Несприятливий час для поїздок, остаточного ухвалення рішень, особливо для людей зі слабкою особистою енергетикою.

Лев

Цього тижня ви один із тих представників знаків зодіаку, які можуть зберегти стійке становище не лише своє, а й колективу. Вам доведеться взяти на себе відповідальність за групи людей, зрозумілим та раціональним чином самостійно структурувати будь-яку складну проблему. Водночас звертайте увагу на коментарі та поведінку оточення — погляд з боку дуже корисний, це вбереже вас від нераціонального витрачання власних ресурсів – фізичних, тимчасових, фінансових.

Діва

Діви поступово готуються до завершення року. що може викликати у них непереборне бажання сховатись десь далеко від справ. Але краще не уникати завдань, а чітко розпланувати свій час. Вам вдасться впоратись з усім значно швидше та легше, якщо ви не будете панікувати.

Терези

Терези у новому грудневому тижні розділяться на два табори: хтось буде у захваті від передчуття свят, а хтось - зовсім втратить настрій та віру у диво. Останнім не зайве буде подумати про те, як змінити ситуацію та поступово змінювати свою рутину. А от перші будуть просто неабиякими мотиваторами для всіх інших.

Скорпіон

Скорпіони розпочинають яскраву смугу свого життя, у якій готові навчатись, пізнавати та йти вперед, не обертаючись назад. І це чудовий період, щоб розпрощатись з усім, що вже не приносить вам радість. Позбудьтесь зайвих речей та переосмисліть свої стосунки з оточенням.

Стрілець

Необхідно визначатися в житті, як мінімум, настав час завершити справи 2021 року, щоб увійти до нового 2022-го без прив'язок з минулого. Насамперед позбавтеся страхів, які заважають жити. Враховуючи різні обставини: вік, дохід, нестабільну фінансову ситуацію в країні і т.д., заручившись підтримкою дорогих вам людей, ви зможете максимально ефективно скористатися можливостями періоду та знайти відповіді на найцікавіші запитання.

Козеріг

Козероги у новому тижні грудня нарешті зрозуміють, як важливо розподіляти обов'язки та сили. Зупиняйтесь, коли відчуваєте, що надто захопились справами. Навіть невеличка перерва дозволить відновити енергію та поповнити рівень натхнення ще більше. Потурбуйтесь про себе.

Водолій

Тиждень можна схарактеризувати як розв'язання сюжету – у кожного він свій. Вам необхідно відокремити складне від простого, стабільне та довгострокове від того, що потрібно поміняти чи оновити. Помилки можуть бути тому, що зараз ви схильні дивитися на все через призму сприйняття інших людей. Це час роздумів, виявлення зв'язків минулого із сьогоденням, а також це сприятливий період для повернення дорогих вам стосунків.

Риби

Риби, досить шукати мільйон причин щось не робити. Зараз лише від вас залежить, чи наблизитесь ви до своїх мрій. Тож починайте рухатись до них хоча б невеликими кроками. І нехай чужа критика не дозволяє вам опускати руки, адже поряд завжди будуть ті, хто підтримають.

За матеріалами відкритих джерел 

Читайте також: Скільки святкових вихідних на нас чекає у 2022 році



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW