У Новомосковському районі внаслідок ДТП загинув чоловік та постраждало 2 дитини



У Новомосковському районі внаслідок ДТП загинув чоловік та постраждало 2 дитини.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

12 грудня о 00:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на автошляху Т-0412, між селами Бузівка та Ковпаківка Новомосковського району.

За викликом негайно направили чергове відділення 3 державного пожежно-рятувального поста Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події рятувальники попередньо встановили, що під час руху водій легкового автомобіля «Daewoo Lanos» не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та перекинувся. Внаслідок події загинув пасажир, громадянин, 1992 року народження, та постраждало 2 дитини (дівчинки 2005 р. н. та 2006 р. н.), які були госпіталізовані до Магдалинівської центральної районної лікарні.

Особовим складом ДСНС надано допомогу медикам по перенесенню постраждалих дітей до автомобіля екстреної медичної допомоги та виконано комплекс заходів по запобіганню виникненню пожежі.

Співробітники поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин пригоди.

До робіт залучено 3 чоловіка особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

У Новомосковському районі внаслідок ДТП загинув чоловік та постраждало 2 дитини, фото-1У Новомосковському районі внаслідок ДТП загинув чоловік та постраждало 2 дитини, фото-2У Новомосковському районі внаслідок ДТП загинув чоловік та постраждало 2 дитини, фото-3У Новомосковському районі внаслідок ДТП загинув чоловік та постраждало 2 дитини, фото-4

Читайте також: Маршрутка Дніпро-Новомосковськ збила жінку: потерпіла померла



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW