Довгоочікувані прем'єри, 5 серіалів, які вийдуть цієї зими



Цієї зими на різні стрімінгові платформи повертається відразу кілька серіалів, на продовження яких чекало багато фанатів. Окрім того, серед прем'єр є низка досить перспективних історій, які готові стати не менш популярними в наступні кілька місяців. 0372.ua розповідає, які шоу всі дивитимуться цієї зими.

Нагадуємо: Названо 10 найкращих серіалів року за версією IMDb

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Паперовий будинок (2 частина 5 сезону) - 3 грудня

Грудень починається досить грандіозно – із заключної частини іспанського серіалу про грабіжників. Перша частина п'ятого сезону закінчилася на дуже драматичній ноті, а друга, остання обіцяє перевершити всі попередні. «Тепер банда буде залучена до незворотних ситуацій, до дикої війни. Це найепічнеша частина з усіх, які ми зняли», — розповів продюсер шоу Алекс Піна.Читайте також:

Станція Одинадцять – 16 грудня

Цей серіал від HBO Max — адаптація роману Емілі Сент-Джон Мандель, написаного в 2014 році, в якому трупа акторів та музикантів подорожує Америкою, розореною пандемією грипу. Описане автором недалеке майбутнє перегукується з усіма подіями останніх двох років, тому екранізація антиутопії скоріше за все вийшла досить актуальною та моторошною.

Відьмак (2 сезон) - 17 грудня

Другий сезон фентезі-драми з Генрі Кавіллом у головній ролі також повертається на Netflix у грудні. Окрім того, зірка серіалу Вбиваючи Єву Кім Боднія дебютує в ролі Весеміра.

Про сюжет другого сезону Netflix повідомляє: «Переконаний, що Єнніфер загинула в битві, Геральт приводить принцесу Циріллу в найбезпечніше місце, яке він знає, — до будинку свого дитинства Каер Морхен. Поки королі, ельфи, люди та демони континенту прагнуть панування за його стінами, він повинен захистити дівчину від чогось набагато небезпечнішого: таємничої сили всередині неї».

Ейфорія (2 сезон) - 9 січня

Другий сезон гучного серіалу з Зендаєю в головній ролі продовжить розповідь про Ру і, за словами авторів, ще більше розкриє характер головної героїні. Судячи з тизеру та коментарів творців шоу, продовження історії й надалі акцентуватиме увагу на багатьох соціальних проблемах та психологічних переживаннях підлітків зокрема.

Емілі в Парижі (2 сезон) - 22 грудня

До виходу Гри в кальмара серіал про американку в Парижі був одним із найбільш обговорюваних на Netflix. Цієї зими Емілі повертається з новими пригодами у Франції з тими самими героями в центрі подій — сусідом Габріелем, його колишньою Каміллою та подругою Ешлі Парк.

Читайте також: Старі звички. Дивитись чи не дивитися серіал «Декстер: Нова кров»

Серіал "Соколине Око" отримав високі оцінки критиків



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW