У Білій Церкві правопорушень щодо дотримання карантинних норм не виявлено в ТРЦ



перевірки біла церква, рейди біла церква, дотримання карантинних вимог біла церква, карантин біла церква, карантинних норм біла церква

перевірки біла церква, рейди біла церква, дотримання карантинних вимог біла церква, карантин біла церква, карантинних норм біла церква

Співробітники Білоцерківського районного управління поліції з початку введення “червоного” рівня епідемічної небезпеки систематично проводять заходи щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції.

Такі перевірки проходять у торгових та розважальних закладах, у громадських будівлях та на міському транспорті, – повідомляє поліція Київщини.

Дільничні офіцери поліції перевірили торгівельно-розважальний центр у місті Біла Церква. Спільно з представниками Держспоживслужби вони перевірили суб’єкти господарювання та наявність необхідної COVID-документації. Правопорушень під час проведення рейду виявлено не було.

Нагадаємо, що за порушення правил щодо карантину людей, а саме невиконання вимог ч.1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено штраф з громадян від 17 до 32 тисяч гривень, з посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень. Суму штрафу, в залежності від характеру вчинення правопорушення, визначає суд.

Так, з початку цього місяця працівники Білоцерківського районного управління поліції склали 17 постанов (з початку року – 454 постанови) за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП відносно осіб, які перебували у громадських місцях без засобів індивідуального захисту. За таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. Всього, з початку року поліцейські склали таких постанов на загальну суму майже 80 тисяч гривень.

Поліція закликає дотримуватися карантинних обмежень заради збереження власного здоров’я. Дякуємо громадянам, які відповідально ставляться до протиепідемічних вимог.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW