До кінця дня у 109 мікрорайоні Полтави мають знову ввімкнути опалення



1 грудня 109 мікрорайон Полтави знову залишився без опалення. Про це повідомив керівник ЖБК «Ротор» Валерій Горобець. Нагадаємо, мер міста зазначив, що мешканці не залишаться без тепла, а котельня вже готова. Залишилося тільки подати відповідні документи до НАК «Нафтогаз».

Сьогодні у Полтавській міській раді відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Як повідомляє прес-служба міськради, на засіданні заступники міського голови Валерій Пархоменко, Віталій Нікіпелов та Євген Ричка, представники структурних підрозділів, директор ТОВ «Полтаватепло» Олександр Пороскун.

У порядку денному було питання, пов'язане з припиненням ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго» подачі тепла у 109 мікрорайон, у зв'язку з чим з'явилася загроза виникнення надзвичайної ситуації.

До кінця дня у 109 мікрорайоні Полтави мають знову ввімкнути опалення, фото-1

Євген Ричка повідомив, що всі роботи на котельні «Полтаватепло» завершені і необхідні документи для закупівлі газу відправлені до НАК «Нафтогаз», зараз вони перебувають на розгляді. Доки триватиме розгляд документів необхідно укласти додаткову угоду між ТОВ «Полтаватепло» і ПОКВПТГ «Полтаватеплоенерго».

Члени комісії прийняли рішення надати можливість ТОВ «Полтаватепло» укласти договір з «Полтаватеплоенерго» на постачання газу без проведення тендерної процедури з метою запобігання виникненню надзвичайної ситуації. Таке рішення мотивовано короткими строками, оскільки після підписання вказаної угоди тепло одразу надійде в оселі мешканців 109 мікрорайону.

Таким чином, до кінця дня у квартирах більше 5 тисяч мешканців 109 мікрорайону має знову з’явитися тепло.

Читайте також: У Полтаві продовжують розвивати велоінфраструктуру: найближчим часом у місті з’являться велопарковки, велостійки та вело-СТО

Бажаєте отримувати найважливіші новини Полтави у месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW