Серіал "Соколине Око" отримав високі оцінки критиків



Серіал студії Marvel під назвою "Соколине Око", присвячений пригодам одного з найпопулярніших членів команди Месників отримав високі оцінки західних кінокритиків. За день до його офіційної прем'єри у стрімінгу Disney+ його рейтинг у системі порталу Rotten Tomatoes складав 86 відсотків, пише 0372.ua

Нагадуємо: Серіал, який можна дивитися нескінченно. Огляд німецького серіалу «Темрява»

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

"Джеремі Реннер, Хейлі Стайнфелд добре підходять один одному, оскільки Бішоп спонукає Бартона розслабитися, і він доглядає неї, як метушлива тітка", - прокоментував Майк Хейл з New York Times.

"Соколине око" - це скоріше історія походження Кейт Бішоп, ніж сольна партія Клінта Бартона, але динаміка відносин персонажів Стайнфелд і Реннера створює чудову пригоду для чудового відпочинку", - вважає Моллі Фріман із Screen Rant.

"Його скромна чарівність - саме те, що змушує виділити її з інших", - зазначила Енгі Хен із The Hollywood Reporter.

"Повернення історій Marvel на вуличний рівень освіжає, а різдвяна обстановка "Соколиного ока" у поєднанні з класичними комедійними елементами Marvel забезпечує необхідну легковажність у досить похмурому серіалі", - вважає Адам Барнхард із Comic Book.

"Соколине око" занадто прив'язане до більшого проекту MCU, що визначає його стиль зйомок і оповідання, і одночасно заважає по-справжньому знайти свій власний голос", - вважає Керолайн Фрамке з Variety.

Читайте також: Netflix створив спеціальний сайт зі списками найпопулярніших фільмів та серіалів

Про серіал «Пацани»: коли чекати новий сезон?



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW