Правоохоронці Добропілля підвищують правову свідомість школярів



Аби школярі з раннього віку знали про свої права й обов’язки та зростали законослухняними громадянами, співробітники поліції відвідують навчальні заклади та в доступній для дітей формі навчають їх правовим основам. Такий правовий урок добропільські поліцейські провели для учнів 8 класу комунального закладу загальної середньої освіти №2 м. Добропілля.

Інспекторка сектору ювенальної превенції Покровського РУП Юлія Мурашко розповіла учням про права та обов’язки неповнолітніх, види відповідальності. Поліцейська зауважила, що правопорушення, вчинені дітьми, не залишаються безкарними. За неналежне виконання своїх обов'язків щодо виховання дітей до адміністративної відповідальності притягують батьків, а самих неповнолітніх порушників ставлять на облік.

Юлія Мурашка розповіла школярам наскільки важливо знати й дотримуватися правил безпечної поведінки на дорозі, нагадала, як правильно переходити проїжджу частину на регульованих і нерегульованих пішохідних переходах, а також наголосила на необхідності використання в темний час доби світловідбивних елементів.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW