На об’їзній дорозі Буковина біля Хотина влаштували нижній шар асфальтобетону



На Буковині за програмою «Велике будівництво» відновлюють 6,9 кілометра ділянки дороги Н-03 «Житомир – Чернівці». Поточний ремонт виконують від транспортного кільця у селі Атаки до в’їзду у місто Хотин. Про це повідомляє Чернівецька ОДА, пише 0372.ua.

Нагадуємо: В Україні від COVID-19 повністю вакциновані 34,2% дорослого населення – МОЗ

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

На об'єкті влаштовують новий конструктив дорожнього одягу. Він набагато міцніший, аніж попередній. Шлях відповідатиме сучасним транспортним навантаженням.

Підрядник уже повністю відфрезерував зношене асфальтобетонне покриття, підсилив основу дороги, влаштувавши шар із щебенево-піщаної суміші, до якої додав в’яжучий матеріал. Крім того, робітники укріпили основу дорожнього покриття методом холодного ресайклінгу, влаштували нижній шар асфальтобетону.

Об’єкт є перехідним. Влаштовування верхнього шару асфальтобетону та завершення усіх ремонтних робіт заплановано на 2022 рік. Як тільки дозволять погодні умови, підрядна організація відновить роботи. У 2022 році на цьому відрізку дороги влаштують фінішний шар зі ЩМА-20, облаштують усі поширення та з'їзди, встановлять водоскиди, водовідвідні лотки, усі елементи організації дорожнього руху та нанесуть розмітку.

Обхід Хотина забезпечує основний транспортний зв'язок між Чернівецькою та Хмельницькою областями. Тож під час виконання ремонтних робіт рух транспортних засобів не обмежували.

Читайте також: Довічно позбавили волі буковинця за умисне вбивство матері та сестри

Коронавірус в Чернівецькій області: за добу ще 261 хворий



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW