Будівельні роботи у центрі «Дитяча лікарня» в Броварах виходять на фінішну пряму



В Броварах активно виконуються будівельні роботи в центрі «Дитяча лікарня» Броварської багатопрофільної центральної лікарні, що по вул. Ярослава Мудрого, 47. Заступник голови КОДА Андрій Лісовик висловив впевненість у тому, що усі заплановані заходи буде виконано з чітким дотриманням термінів.

«Місцева влада контролює даний об’єкт охорони здоров’я , адже зараз це дуже актуальне питання. І для місцевої, і для обласної влади надзвичайно важливо у найкоротші терміни завершити роботи . Маю надію, що цьогоріч виконавши запланований обсяг, наступного року ми завершимо цей об’єкт у повному обсязі і будемо мати оновлене інфекційне відділення у Броварах», - відзначив Андрій Лісовик.

За інформацією представника субпідрядної організації станом на 25 листопада, основні конструктиви виконані повністю, триває монтаж вентильованого утепленого фасаду, майже закінчено роботи на покрівлі, найбільш аварійна частина приміщення знаходиться на фазі закінчення скріплення бандажами наріжних стін. До кінця року усі зовнішні роботи мають бути закінчені та розпочато внутрішнє упорядкування приміщення.

Броварська міська рада

Читайте також:

Броварські спортсмени з кіокусін карате стали переможцями на Чемпіонаті світу

На Київщині з’явилося спеціальне таксі – для ветеранів АТО

Броварчанка стала співавтором меню, яке запровадять у дитсадках по всій країні



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW