Чому потрібно встигнути зайти в кам’янецький "Офіс Центр"



Передноворічна ейфорія починає охоплювати кам’янчан. У більшості початок зими асоціюється з теплими вечорами в колі сім’ї, з горнятком гарячого напою за переглядом улюбленого фільму. Пандемія та посилені карантинні обмеження внесла свої корективи, тому зараз дома українці проводять набагато більше часу. Варто задуматись про варіанти розваг та якомога швидше завітати в "Офіс Центр" у Кам’янці-Подільському.

Працівники магазину "Офіс Центр", що на проспекті Грушевського, показали "3849.com.ua" торгові зали та детально розповіли про найцікавіші пропозиції для урізноманітнення карантинно-зимових вечорів.

Перше, що впадає у вічі це різноманіття настільних ігор, від добре відомої "Монополії" до нової стратегічної гри "Сіміно" - якщо взяти доміно, зробити його в сім разів цікавішим, то отримаємо Сіміно. Так, дійсно асортимент ігор вражає і навіть найвибагливіший клієнт зможе підібрати варіант саме для себе: "Монополія", "УНО", "Хто я?", "Кококчвяк", "Ферма", "Що за чим" та багато інших. Рухливі, стратегії, веселі, бізнес-ігри, розвивальні – такого вибору настільних розваг у Кам’янці-Подільському більше не знайти. Цінова політика коливається від 22 до 750 гривень. Розвага знайдеться для будь-якого віку та гаманця.

Полюбляю після роботи з друзями або рідними пограти у "Твістер". Так, гра всім добре відома, але в той самий час завжди цікава та допомагає відволіктися від буденної рутини, - зазначає консультант магазину Дарія.

Настільні ігриНастільні ігри

Також на полицях велика кількість пазлів різного розміру, зображень та складності, для дітей від 0+ та дорослих.

ПазлиПазли

Для творчих людей у нас також знайдуться цікаві варіанти. Неймовірні набори маркетів для стретчингу в комплекті з блокнотами підійдуть для любителів спокійного, релаксового вечора, - каже директор магазину пані Наталія.

Творчі особистості зможуть знайти на полицях магазину якісні та оригінальні набори фарб, фломастерів, ручок, альбомів, холстів, пензликів та інших дрібниць художника початківця та професіонала.

Картини за номерами стали дуже популярними, більше людей хочуть спробувати себе в чомусь новому та створити міні шедевр у домашніх умовах, - розповідає директор Наталія.

Варіанти є, як для дітей, так і з складнішими зображеннями, для дорослої наполегливості. Вартість картин від 100 грн. Алмазна мозаїка та пластилінова анімація допоможуть побути на одинці з самим собою та спробувати оригінальні техніки художнього мистецтва.

Для творчого дозвілляДля творчого дозвілля

У більшості людей сімейне дозвілля асоціюється з теплом та комфортом. В "Офіс Центрі" кам’янчани зможуть знайти іграшки-пледи, які гарно підійдуть для домашнього вжитку або для подарунка на свята рідним та близьким, саме зараз діє 15% знижка на дану категорію товарів.

Іграшки-плежиІграшки-плежи

У переддень нового року ми не могли оминути полиці з планерами. Розмаїття якісної продукції просто заворожує: датовані чи недатовані, на місяць чи тиждень, за 90 грн чи 1500 гривень. Записник – це вдалий корпоративний чи індивідуальний подарунок. Психологи стверджують, що люди, які планують день, тиждень, місяць, рік - успішніші. При покупці від 3-х одиниць діють гуртові ціни!

ПланериПланери

Під час спілкування з працівниками магазину, нашу увагу привернули оригінальні та навіть, дозволимо собі зазначити, ексклюзивні чашки, в які так і хочеться налити гарячого какао та увімкнути "Один у дома". Не менш захопливий асортимент термокружок. Дана посудина віднедавна стала аксесуаром та незамінною річчю соціально активної людини, яка упродовж дня багато пересувається містом та потребує енергетичного підживлення кавою або чаєм.

Чашки, термокружки, термрсиЧашки, термокружки, термрси

Завітавши в "Офіс Центр" ви точно з пустими руками не вийдете. У торговому залі ви знайдете все для школи, офісу, дозвілля та творчості. Привітні та професійні консультанти завжди на варті ваших покупок, адже мережа магазинів "Офіс Центр" - це клієнтоорієнтований підхід в роботі.

Адреси магазинів у Кам’янці-Подільському: проспект Грушевського, 42; вулиця Лесі України, 27Б.

Офіційний сайт: https://office-centre.com.ua/

Інстаграм:https://www.instagram.com/ofis_centr.ua/?hl=uk

Фейсбук:https://www.facebook.com/ofiscentr.ua



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW