Мешканці Покровської громади отримали юридичну допомогу від юристів БО «Право на захист»



В рамках підписаного меморандуму про співпрацю вчергове юристи благодійної організації «Право на захист» поспілкувались з мешканцями Покровської громади. 

Мешканці Покровської громади отримали юридичну допомогу від юристів БО «Право на захист», фото-1

Так, громадяни мали змогу отримати фахові консультації з різних питань, зокрема, оформлення компенсації за зруйноване/пошкоджене майно, нарахування пенсії, внесення документів на державну програму «єВідновлення», переоформлення спадщини тощо. 

Мешканці Покровської громади отримали юридичну допомогу від юристів БО «Право на захист», фото-2

Особливий акцент робиться на допомозі таким вразливим групам населення, як люди похилого віку, внутрішньо переміщені особи, постраждалі внаслідок збройної агресії та ті, які не можуть отримати реєстраційну картку для підтвердження свого статусу. 

Правова допомога надається безоплатно, тож кожен, у кого є юридичні питання, може звертатись до фахівців.

Мешканці Покровської громади отримали юридичну допомогу від юристів БО «Право на захист», фото-3

«Дякуємо нашим партнерам за можливість надавати важливу юридичну підтримку мешканцям Покровської громади, особливо тим, хто постраждав від війни, незалежно від того, чи перебувають вони безпосередньо в районах, що зазнали атак, або ж переміщаються всередині країни. Сподіваємось на подальшу співпрацю. Разом до перемоги!» - підкреслив начальник Покровської МВА Сергій Добряк.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW