Власників та користувачів земельних ділянок у Покровську закликають вчасно прибирати території від снігу



Інспектори КП «Муніципальна служба правопорядку» вийшли на вулиці міста, щоб провести серед підприємців та власників приватних домогосподарств роз’яснювальну роботу щодо дотримання правил благоустрою в зимовий період. 

Власників та користувачів земельних ділянок у Покровську закликають вчасно прибирати території від снігу, фото-1

Два дні тому до Покровської громади прийшла справжня зима: за минулу добу випала чимала кількість снігу. Автошляхи та пішохідні переходи розчистили комунальні служби із залученням спецтехніки, а от пройти тротуарами в деяких громадських місцях майже неможливо. 

Власників та користувачів земельних ділянок у Покровську закликають вчасно прибирати території від снігу, фото-2

Аби нагадати суб’єктам господарювання про необхідність регулярного прибирання від снігу на власних та закріплених територіях, інспектори Муніципальної служби правопорядку провели інформаційно-роз’яснювальну роботу. 

Власників та користувачів земельних ділянок у Покровську закликають вчасно прибирати території від снігу, фото-3

Відучора представники служби обходять об’єкти побутового обслуговування, громадського харчування, магазини, ринки та нагадують їх власникам та орендарям про належне утримання закріплених за ними територій, за які вони відповідають законодавчо. 

За словами заступника начальника КП «Муніципальна служба правопорядку» Юрія Дерделя, згідно з Правилами благоустрою, власники, балансоутримувачі, підприємства, установи, організації або особи, які утримують території населених пунктів зобов’язані подбати про:

- регулярне прибирання тротуарів, пішохідних доріжок, входів до будівель і споруд від снігу та льоду,
- здійснювати посипання протиожеледними засобами прилеглих територій, 
- своєчасно очищати дахи, водостічні труби, карнизи та інші елементи будинків, споруд, будівель від снігу та бурульок з дотриманням застережних заходів щодо безпеки руху пішоходів (встановленням огорож на небезпечних ділянках і прибиранням скинутого снігу та льоду протягом доби). 

Власників та користувачів земельних ділянок у Покровську закликають вчасно прибирати території від снігу, фото-4

«Хочемо виразити вдячність всім керівникам підприємств, організацій, установ міста та фізичним особам-підприємцям, які врахували зміну погодних умов – початок снігопадів, і вжили вичерпних заходів щодо розчищення прилеглих територій від снігу та протиожеледних заходів! Благоустрій міста – це наша спільна справа», - зауважив Юрій Дердель.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW