Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень



Попри те, що в Одесі є велике різноманіття орендних квартир, інколи досить важко віднайти ідеальний або відповідний для себе варіант. Тим паче, коли мова йде про відносно бюджетну вартість за проживання.

Сайт 048.ua підготував добірку з п’яти двокімнатних квартир в Одесі, які можна довгостроково орендувати, а щомісячна вартість не перевищує 10 тисяч гривень.

Квартира в районі Селекційного інституту

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-1

Вартість проживання за місяць: 5 500 грн.

Квартира розміщена на останньому 9-му поверсі та має загальну площу 47 м².

Планування роздільне, 2 окремі кімнати, санвузол суміжний, є балкон. Ремонт у квартирі застарий, проте виглядає придатним для проживання. Необхідні меблі та техніка присутні, деякі з них старі або не в ідеальному стані.

В повідомленні зазначили, що проживання з тваринами оговорюється індивідуально. Квартира розміщена в Малиновському районі, що відносно недалеко від центру. Тут непогано розвинена інфраструктура й транспортна розв’язка.

Квартира біля парка Горького

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-2

Вартість проживання за місяць: 7 000 грн.

Двокімнатна квартира, загальною площею в 44 м², знаходиться на останньому, пятому поверсі. Планування роздільне, санвузол також, є балкон.

Ремонт у квартирі несвіжий, основні меблі застарі, проте помітні нові у вигляді дивана, столика, стільців. Також у квартирі присутня деяка техніка: кондиціонер, холодильник, старий телевізор, бойлер, пральна машина, WI-FI.

В повідомленні зазначили, що проживати можна з дітьми. Квартира знаходиться в районі Черемушки, що відносно близько від центру. Транспортна розв’язка та інфраструктура розвинені непогано.

Квартира на вулиці Квіткова

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-3

Вартість проживання за місяць: 8 500 грн.

Квартира знаходиться на останньому, четвертому поверсі та має площу 58 м².

Планування роздільне, санвузол суміжне, 2 окремі кімнати, автономність при блекауті, індивідуальне опалення в будинку, ліфт відсутній.

Ремонт свіжий та сучасний, виконаний у мінімалістичному стилі. Меблів небагато, вся необхідна техніка присутня: кондиціонер, пральна машина, холодильник, телевізор, електрочайник.

Власник дозволяє проживати з котиком. Квартира розміщена в Приморському районі та майже в центрі міста, де чудово розвинена транспортна розв’язка.

Квартира на Люстдорфській дорозі

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-4

Вартість проживання за місяць: 9 000 грн.

Квартира знаходиться на 24-му поверсі та має площу 60 м². У будинку є генератор, ліфт працює завжди.

Планування роздільне, санвузол суміжний, окремі спальні кімнати, балкона немає.

Ремонт виглядає свіжим та сучасним. Меблі та техніка в хорошому стані та достатній кількості: пральна машина, духова шафа, електрочайник, кондиціонер, велика шафа, душова кабіна з джакузі.

Квартира знаходиться в Київському районі, що доволі віддалено від центру міста. Транспортна розв’язка й інфраструктура розвинені добре.

Квартира в Аркадії

Оренда двокімнатних квартир в Одесі: п’ять різних варіантів від 5 500 до 10 000 гривень, фото-5

Вартість проживання за місяць: 10 000 грн.

Квартира, загальною площею 50 м², знаходиться на першому поверсі. У будинку є власна котельня, автономність при блекауті.

Планування роздільне, 2 окремі кімнати, санвузол суміжний, є тераса. Ремонт свіжий, сучасний, виконаний у світлих кольорах. Меблі та побутова техніка у гарному стані та достатній кількості.

Квартира знаходиться в районі Аркадія, що близько від центра міста. Транспортна розв’язка й інфраструктура розвинені добре.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW