На Звягельщині під колесами авто загинув велосипедист



Днями на автодорозі Київ-Чоп поблизу с. Наталівка під колесами авто загинув 71-річний велосипедист із с. Олександрівка Звягельського району. Про таке інформує Звягельський районний відділ поліції.

Поліція встановила, що 40-річна водійка, жителька Донеччини, за кермом Audi наїхала на велосипедиста, коли той раптово виїхав на проїжджу частину неподалік пішохідного переходу. На жаль, від отриманих травм чоловік загинув на місці.

 – Нині відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Досудове розслідування триває, – йдеться у повідомленні.

Поліція закликала до обачності на дорозі і водіїв автівок, і керманичів двоколісників. Водіям автівок нагадала про безпечну швидкість руху, присутність на дорогах двоколісного транспорту, обачність перед пішохідними переходами. А от водіям двоколісників нагадала про суворе дотримання правил безпеки, безпечне маневрування на дорозі, захисні шоломи та світловідбивні елементи в екіпіруванні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW