У ДТП на Житомирщині загинув велосипедист



Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 січня близько 15:50 на автодорозі Київ-Чоп, поблизу с. Наталівки.

Правоохоронці попередньо з’ясували, що 40-річна водійка автомобіля «Audi», жителька Донеччини, здійснила наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав на проїжджу частину дороги поблизу пішохідного переходу.

У результаті 71-річний чоловік, житель с. Олександрівки Звягельського району, від отриманих травм загинув на місці.

Нині відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Досудове розслідування триває.

Шановні водії, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах двоколісних транспортних засобів. Не забувайте знижувати швидкість під час проїзду перехрест та перед пішохідними переходами, у місцях можливої появи людей на дорозі.

Шановні водії двоколісників, суворо дотримуйтесь правил безпеки! За потреби виконати маневр – подайте сигнал про це та переконайтеся, що інші водії зрозуміли ваші наміри. Обов’язково використовуйте захисні шоломи, виділяйте себе на дорозі за допомогою спеціальних світлоповертальних елементів або хоча б світлого одягу. Будьте вкрай уважні та обережні!

Звягельський районний відділ поліції



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW