Криворізький район оговтується від наслідків ранкової ракетної атаки



У Криворізькому районі працюють штаби для місцевих мешканців і мешканок, створені органами місцевого самоврядування та волонтерами. У місті Кривий Ріг до п'яти осіб збільшилась кількість постраждалих, одна жінка госпіталізована, інші лікуються вдома. У Лозуватській громаді одна  людина постраждала,  одна жінка - загинула.

Про це повідомив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко.                          

"Також громади району працюють над ліквідацією наслідків негоди, що почалася вчора ввечері. Льодяний дощ, який вночі змінився мокрим снігом, а зранку хуртовиною", - зазначив Євген Ситниченко.

У 14 громадах Криворізького району на дороги вийшло 40 одиниць спецтехніки для прибирання доріг, зокрема 6 одиниць у Гречаноподівській громаді, 5 одиниць у Карпівській громаді та 6 одиниць у Глеюватській громаді. У місті Кривий Ріг із готової до використання 31 одиниці техніки на вулиці міста вийшло більше половини.

Для посипання вулиць і доріг у 15 громадах Криворіжжя, включно з містом Кривий Ріг, із 7 тис. т заготовленої посипної суміші використано майже 100 т, зокрема у Кривому Розі використано для потреб громади більше 75 т посипочного матеріалу. 

У частині населених пунктів Криворізького району внаслідок обледеніння та поривів вітру відсутнє електропостачання, у 95 населених пунктах повністю, у 43 - частково. Зокрема, у Лозуватській громаді світло повністю відсутнє в 11 населених пунктах, ще у 3 - частково, у Девладівській, Вакулівській, Гречаноподівській та Карпівській громадах повністю відсутнє електропостачання у 12, 18, 13 та 13 населених пунктах відповідно. У місті Кривий Ріг мешканці та мешканки різних районів міста повідомляли про перебої з електропостачанням та інтернет-зв'язком. Наразі співробітники ДТЕК працюють над повним відновленням подачі світла. Дякую за роботу в таких складних погодних умовах!

"Шановні, наш ворог - найбільше зло. Безпринципні і абсолютно божевільні. Дуже прошу не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і переходити в укриття. Бережіть себе і своїх близьких. Вірте у Сили Оборони України і нашу перемогу! Слава Україні!" - сказав Євген Ситниченко. 

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW