Після обстрілів. Кого звинувачують мешканці російського Бєлгорода у загибелі 25 мирних мешканців, - ВІДЕО



29 грудня армія Російської федерації здійснила наймасштабніший з початку повномасштабного вторгнення ракетний обстріл мирних міст України. Наступного дня від ракетного обстрілу постраждало місто Бєлгород Російської федерації. 

25 людей загинуло, близько ста поранених. Такого числа жертв бєлгородці ще не бачили. Звісно, це не Маріуполь з десятками тисяч жертв і повністю зруйнованим містом. Проте і це мало б налякати місцевих мешканців.

Але чи налякало? Чи стали вони виступати проти війни? Кого звинувачують у загибелі мирних людей, руйнації своїх квартир та машин? Чи прояснилося щось в їхній голові?

На жаль, ми не можемо поставити такі питання мешканцям Бєлгородщини. Проте це зробили журналісти незалежного видання "Репаблік". Ми не можемо вам порадити посилання на репортаж, тому що це платний контент. Проте можемо переказати вам його зміст і зацитувати деякі цікаві моменти.

Російський Бєлгород насправді вже давно потерпає від обстрілів. Постійно туди щось прилітає, якісь бомби із літаків вивалюються. Тож містяни кажуть, що вже звикли до війни.

Спочатку, перший рік війни, страшно сварились один з одним, сперечались, доводили, хто правий, а хто ні. А зараз – перестали сваритися. Просто замовчали. Тобто якщо ми очікували від росіян, що правда про війну змусить їх вийти на протести, то помилялися. Правда про війну діє на росіян чомусь отупляюче. Замість протесту - мовчання, очі долу, внутрішня імміграція всередину себе самого.

Співрозмовник "Репабліка" розповів, що в перші дні повномасштабного вторгнення написав у лифті власного будинку «Нет войне», і цей напис провисів 3 години. Через декілька місяців написав знову – і напис провисів декілька днів. Він знову відновив цей напис. І ось він вже пів року в ліфті красується, і ніхто його більше не змиває. Ось такий протест. Мабуть це максимум, на який здатні росіяни.

Але наведемо декілька прямих цитат, що саме говорять люди (у ВІДЕО).

Масштабний обстріл 30 грудня нічого по суті не змінив. Ті, хто не підтримував війну – ще більше її не підтримують. А ті, хто підтримував – продовжують підтримувати і далі. Єдине, що тепер об’єднує всіх – це прагнення, щоб скоріше все закінчилось.

ЧИТАЙТЕ нас в Телеграм-каналі Маріуполь 0629

НАДСИЛАЙТЕ свої повідомлення в Телеграм-бот 0629

ОБГОВОРЮЙТЕ новини в нашій групі Фейсбук - Маріуполь Місто-герой

ДИВІТЬСЯ нас на YouTube



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW