На Чернігівщині за тиждень виникла 31 пожежа: загинуло двоє людей, одна травмувалася



Упродовж минулого тижня, з 1 по 8 січня, вогнеборцями ліквідовано 31 пожежа, з яких 28 в житловому секторі, 2 на об'єкті та 1 в природних екологічних системах.

На жаль, у вогні загинуло дві людини, одна отримала травми. Про це повідомляє пресслужба ГУ ДСНС у Чернігівській області.

Сапери частини піротехнічних робіт підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 1 раз залучались до дій за призначенням.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини 50 разів залучалися для надання допомоги та проведення інших робіт, а саме: 19 – буксирування транспортних засобів, 3 - оповіщення населення про загрозу воєнного характеру, 3 - для надання допомоги працівникам правоохоронних органів, 5 - надання допомоги бригадам екстреної медичної допомоги, 4 - для проведення робіт по відкачуванню води, 4 - для забезпечення пожежної та техногенної безпеки, 2 - рятування тварин, 2 - надання допомоги населенню, 4 - проведення аварійно-рятувальних робіт на місці ДТП, 2 - забезпечення безпеки громадян під час проведення масових заходів, 2 - надання допомоги суб'єктам реагування.

Упродовж минулого тижня щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 200 чоловік особового складу та 73 одиниці основної та спеціальної техніки.


Хочете швидше дізнаватися про найцікавіші і найважливіші новини?
Приєднуйтесь до наших каналів:
- в TELEGRAM
- у VIBER
- в 
INSTAGRAM
Тут тільки найактульніші відео, новини та історії Чернігова!



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW