Внаслідок ракетного удару по Криворіжжю збільшилась кількість постраждалих, - ФОТО



Вранці країна-агресорка нанесла масований ракетний удар по Криворізькому району та місту Кривий Ріг. Внаслідок цієї атаки четверо людей звернулись до медиків по допомогу, одна людина загинула.

Про це повідомив начальник Криворізької РВА Євген Ситниченко. 

У Лозуватській громаді одна людина загинула (62-річна жінка) та ще одна людина поранена. На цей час відомо про пошкодження більше 25 приватних будинків. Вибиті шибки, пошкоджені дахи, фасади, прибудинкові території. На місці працюють всі відповідні служби, органи місцевого самоврядування працюють із власниками пошкоджених осель. 

У місті Кривий Ріг, на жаль, збільшилася кількість постраждалих. На цю хвилину ще двоє осіб звернулися до медиків. Одна жінка госпіталізована. Її стан медики оцінюють, як середньої тяжкості. Таким чином всього у місті Кривий Ріг постраждали троє осіб.

Внаслідок влучання пошкоджено більше 100 будинків приватних і багатоквартирних. Вибуховою хвилею пошкоджено будівлю Криворізького дитячого будинку-інтернату, трьох шкіл.

Пошкоджень зазнали будівлі двох міських лікарень, там вибиті шибки. Пацієнти стаціонару переведені в інші палати.

Пошкоджено лінії та контактна мережа швидкісного трамваю. Сьогодні швидкісний почне працювати, але не на повну потужність.

На місці надзвичайної ситуації працюють всі відповідні служби. У Кривому Розі створено штаби для допомоги постраждалим внаслідок ракетної атаки. Там можна отримати необхідні будматеріали - ОСБ, плівку. Ведеться прийом заяв на виплату матеріальної допомоги.

"Ворог безпринципний і б’є по мирних містах і селах. Тому знову і знову прошу не ігнорувати сигнали повітряної тривоги! У разі, якщо укриття зачинені, повідомляйте про це в органи місцевого самоврядування за номерами гарячої лінії. Разом ми сильніші!" - додав Євген Ситниченко. 

Слідкуйте за новинами в Telegram. 

Підписуйтесь на нашу сторінку в Facebook. 

Читайте нас на Google News.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW