Вибухи у Дніпрі та області: сили ППО знищили сім дронів-камікадзе у небі над регіоном



Ввечері 6 січня війська рф почали атакувати Україну ударними БПЛА. Під час повітряної тривоги у Дніпрі та області пролунала серія вибухів.  Як стало відомо після відбою тривоги, у Дніпровському та Нікопольському районах Дніпропетровської області сили протиповітряної оборони знищили сім дронів-камікадзе.

Про це повідомив очільник ДніпроОВА Сергій Лисак, передає редакція сайту 056.

Сергій Лисак повідомив, що за сьогоднішній вечір в області було знищено сім ворожих безпілотників. Дрони було знищено в Дніпровському та Нікопольському районах. Вже о 1:06 в регіоні було оголошено відбій повітряної тривоги. 

Нагадаємо, що внаслідок акати БпЛА по Дніпру було уражено житловий будинок. В цей час там проживало 22 родини. Шестеро людей було врятовано службами ДСНС, серед них двоє дітей. Є постраждалі, їм надається допомога. Тяжких травм ні в кого немає. Також ушкодження зазнали автомобілі громадян.

Наразі у Дніпрі біля місця влучання розгорнуто мобільний пункт прийому звернень громадян. В пресслужбі Національної поліції у Дніпропетровській області повідомили, що поліцейські вже приймають звернення постраждалих громадян.

На місці також працюють слідчо-оперативні групи, криміналісти та інші профільні служби.

Вибухи у Дніпрі та області: сили ППО знищили сім дронів-камікадзе у небі над регіоном , фото-8

“Поліція надає допомогу людям та документує наслідки російської агресії”, – йдеться в повідомленні.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW