У Миколаєві призупинили впровадження електронного квитка в громадському транпорті



Станом на початок 2024 року в Миколаєві призупинили питання впровадження електронного квитка в громадському транпорті міста. 

Про це повідомив міський голова Олександр Сєнкевич під час прес-конференції. 

Нагадаємо, у серпні 2023 року Олександр Сєнкевич під час сесії міськради заявив, що у Миколаєві планують ввести в міському громадському транспорті електронний квиток. Тоді мер зазначив, що планується провести конкурс щодо цього питання.

Сєнкевич пояснив, що є декілька шляхів проведення цього конкурсу і місто зупинилося на одному з них. За його словами, на впровадження електронного квитка необхідно сотні мільонів гривень. Проте, до питання можуть повернутися вже  наприкінці року: 

- Ми зупинилися на тому, що інвестор, який проводитиме інвестиції повинен буде встановити в тому числі і зчитувачі у транспортних засобах. Це велика сума коштів – сотні мільйонів гривень. Наприклад, Львів взяв кредит у ЄБРР. Ми припинили це, адже зараз немає жодних підтверджених ініціатив від людей, які хотіли б сьогодні інвестувати в Миколаїв. Ця проблема пов’язана з тим, що ми близько знаходимося до лінії фронту. По-друге, ми досі не маємо розуміння скільки у нас буде одиниць транспорту. Я думаю, що на кінець цього року ми матимемо конкретне розуміння, проведемо всі закупівлі, отримаємо увесь транспорт і зможемо повернутися до цього питання. 

Нагадаємо, цього року Миколаїв може отримати 26 нових автобусів



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW