В Україну вривається шторм: прогноз погоди на 7 січня у Дніпрі



Сьогодні, 7 січня в Україну почне заходити знову арктичний холод. Найсильніші морози найбільш ймовірні на Сумщині та Чернігівщині. Погода в Україні 7 січня буде сніжною. На дорогах буде ожеледиця.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Синоптики оголосили штормове попередження - І рівень небезпечності. У більшості областей будуть сильні пориви вітру - до 15-20 м/с.

В Україну вривається шторм: прогноз погоди на 7 січня у Дніпрі , фото-1

В Україні 7 січня буде хмарно. Очікується дощ, мокрий сніг з налипанням, ожеледь та хуртовини. Вітер в цей день буде північно-східний зі швидкістю 7-12 м/с, можуть бути сильні пориви.

У південній частині вночі без опадів, вдень дощ; температура вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, в Криму до 16° тепла; вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с. У північних, Волинській та Рівненській областях місцями невеликий сніг; температура протягом доби 7-12° морозу, в Чернігівській та Сумській областях місцями 15-20° морозу. 

В Україні вдарить -15

За даними meteoprog, 7 січня буде сніг. Найнижча температура повітря буде на території Чернігівської області. Там температура повітря підвищиться до -15...-4 градусів. Найтепліше буде в Херсонській області. Там температура повітря підвищиться до +8...+11 градусів.

В Україну вривається шторм: прогноз погоди на 7 січня у Дніпрі , фото-2

Якою буде погода у Дніпрі у неділю

У Дніпрі з 7 по 8 січня очікується снігопад, утворення сніжного покрову до 30 см, сильні пориви вітру до 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети. На більшості доріг – ожеледиця.

У зв’язку з цим комунальники звернулися до автовласників:

“Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради звертається до автовласників з проханням цього дня залишити свої автівки вдома та користуватися громадським транспортом. Це необхідно, щоб комунальна техніка змогла швидше ліквідувати наслідки негоди. Нагадуємо, що авто необхідно паркувати відповідно до правил, аби не заважати спецтранспорту екстрених і комунальних служб. Також водії повинні поступатися йому дорогою”, – йдеться в повідомленні.

Таким чином, у неділю, 7 січня, у Дніпрі буде похмуро увесь день. За прогнозами синоптиків, ще вночі піде дощ з мокрим снігом, який йтиме увесь день, а ввечері перейде у сильний сніг. Вітер вночі буде південно-західним, а вдень та ввечері – північно-східним.

Вночі вологість повітря становитиме 93%, вранці — 92 - 94%, протягом дня — 89%, а ввечері — 90 - 91%. О п’ятій ранку стовпчики термометрів показуватимуть +4 градуси. О 11:00 температура повітря знизиться до 0 градусів, а о 14:00 – до 1 градуса морозу. Увечері, близько 23:00, на термометрах побачимо 4 градуси зі знаком «мінус».

Схід сонця очікується о 7:30, а захід — о 16:01. Атмосферний тиск складатиме від 753 до 755 міліметрів ртутного стовпчика.

Синоптикиня Наталка Діденко повідомляє, що вже з 11-го січня знову температура повітря почне підвищуватися.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW