Частину України накриє циклон Charlotte: у Миколаєві очікуються опади



Сьогодні, 7 січня, у Миколаївській області очікується дощ місцями з мокрим снігом. 

Як повідомляє синоптик Укргідрометцентру Наталка Діденко, у неділю в більшій частині України передбачається ускладнення погодних умов через вихід південного циклону Charlotte.

- Погода на 7-го січня приготувала Україні і морозів, і води небесної. Очікується одночасно вплив двох різних повітряних мас - арктичної із півночі та теплої вологої середземноморської. Тому в північній частині України посиляться морози, вночі очікується -6-15 градусів. Вдень -5-12 градусів. На решті території України вночі та вдень близько нуля, на півдні вночі +2+5 градусів, а вдень +7+12, в Криму до +15 градусів. Проте на оцій "решті території", а саме, у центрі, на сході, заході та на півдні передбачається ускладнення погодних умов через вихід південного циклону Charlotte. Випадатиме сніг, мокрий сніг, у південній частині - з дощем, очікується налипання мокрого снігу, погіршення видимості на дорогах, ожеледь, ожеледиця, посилення вітру до штормових поривів,- зазначила Діденко.

За прогнозом Миколаївського обласного центру гідрометеорології, на Миколаївщині температура повітря сягатиме від 2 до 7 градусів тепла. Синоптики прогнозують, що протягом дня очікується дощ місцями з мокрим снігом, місцями налипання мокрого снігу, крім півдня ожеледь, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, пориви 17 - 22 м/с. 

Нагадаємо, Миколаївщина готується до погіршення погоди - водіїв просять утриматися від поїздок



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW