Директорка столичної гімназії плюнула в обличчя вчителю: “Її витівки пробили дно”



У столичній гімназії східних мов № 1 розгорівся скандал.

Вчителька учбового закладу Зоя Карпенко на своїй сторінці в соціальній мережі повідомила, що директорка гімназії привселюдно принизила викладача, плюнувши йому в обличчя.

Причиною кричущої поведінки став індивідуальний план роботи під час канікул, який вимагала адміністрація учбового закладу.

Пані Карпенко зазначила, що директорка хизується фотографіями, на яких позує з впливовими людьми, і таким чином демонструє свою “недоторканість”, перевищуючи службові повноваження.

“Поняття «босінг» і «мобінг» для мене вже стало жахливою реальністю, але сьогодні витівки директорки пробили дно!!! В робочий час та в присутності голови профспілки й свого заступника вона плюнула в обличчя вчителю, який працює в закладі освіти понад 35 років!!! 22 грудня я подала на вимогу адміністрації індивідуальний план роботи на канікулах. Його демонстративно не погодили, мовляв що 4 дні працювати на віддаленому робочому місці забагато. Через що змушена ходити до гімназії щодня, працювати офлайн. Але кожен день то приниження людської гідності та професійної репутації. Пропоную послухати запис розмови. Людина..? Керівник..?”, - пише вчителька..

Також вона додала аудіозапис розмови:

В коментарях люди висловили своє обурення: “Боже, це просто жах! Чому може навчити молоде покоління такий директор?”, “Пані Зоє, сподіваємося на чесне правосуддя до так званих "недоторканих"... Мені дууже боляче, що є подвійні стандарти поведінки керівника... Вам сили духу …”, “Де реакція начальника управління освіти району?”.

Раніше ми писали про те, що у відремонтованому укритті під час тривоги стеля рухнула на дітей, - ВІДЕО

Не забувайте підписуватись та читайте новини в нашому Telegram-каналі "Головні новини Києва – 44.ua".



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW