Перший автомобіль: яку малолітражку можна купити на Одещині до трьох тисяч доларів



В житті багатьох людей настає момент, коли вони вирішують скласти необхідні іспити на водійське посвідчення. Отримавши цей документ, хтось одразу знає, який обере перший автомобіль, а комусь доводиться довго розмірковувати над цим питанням.

Враховуючи, що перші два роки водії матимуть тимчасові посвідчення, а разом з тим їм буде заборонено розганяти транспортний засіб швидше 70 км/год, варто придивитися до компактних, економних та дешевих міських малолітражок.

Редакція 048.ua вирішила знайти п’ять підходящих варіантів, які продаються в Одеській області в бюджеті до трьох тисяч доларів. Для більшості водіїв-початківців дорожче авто і не потрібне.

Шукали машини від 2005 року випуску.

Перший автомобіль: яку малолітражку можна купити на Одещині до трьох тисяч доларів, фото-1

Відкриває добірку Daewoo Matiz. На Одещині дуже багато пропозицій по цій моделі, тому обирати є з чого. Для прикладу ми розглянули автомобіль 2006 року випуску з літровим бензиновим двигуном. Привід: передній. КПП: механічна. Ціна: 2500 доларів.

По кузову машина в дуже гарному стані. Салон також добре зберігся, хоча є дрібні сліди експлуатації.

«Автомобіль у хорошому технічному та візуальному стані. Повністю обслужений і не потребує вкладень. Пройдено планове технічне обслуговування із заміною всіх необхідних рідин. Надійний чотирициліндровий двигун з мінімальною витратою палива», - зазначили в автосалоні, де продається даний Matiz.

Перший автомобіль: яку малолітражку можна купити на Одещині до трьох тисяч доларів, фото-2

Наступне авто - це Chery QQ 2008 року випуску. Під капотом бензиновий двигун об’ємом 1.1. Коробка передач: робот. Передній привід. Ціна: 2600 доларів. По Одеській області багато пропозицій.

Обраний для розгляду варіант зовні в нормальному стані, але дрібні нюанси по кузову все ж є. Зокрема: потертості ЛКП, іржа, передній бампер не в колір. Салон також у нормальному стані, але місцями затертий. Тому авто потребує детейлінгу.

«Машина у хорошому технічному стані. Вкладень не вимагає. Салон доглянутий та чистий. Робот перемикає без нарікань. Кондиціонер. Чотири склопідіймача. Парктронік. Люк», - описав свій автомобіль продавець.

Зазначимо, що Chery QQ - неофіційний китайський клон попереднього авто, тому є сенс придивитися в першу чергу до оригіналу.

Перший автомобіль: яку малолітражку можна купити на Одещині до трьох тисяч доларів, фото-3

На черзі у нас Changan Benni 2008 року випуску. Це ще один китайський малолітражний автомобіль. Під капотом 1.3-літровий бензиновий двигун. Механічна КПП. Ціна: 2600 доларів. По Одеській області це єдиний варіант.

По кузову є багато незначних недоліків. А от стан салону оцінити неможливо, оскільки автор оголошення не додав якісних фото.

Перший автомобіль: яку малолітражку можна купити на Одещині до трьох тисяч доларів, фото-4

Передостаннє у добірці авто - це Geely GХ2 2013 року випуску. Чергове китайське компактне авто. На відміну від попередніх варіантів цей транспортний засіб позиціюється як кросовер. Під капотом 1.3-літровий бензиновий двигун. Ручна КПП. Передній привід. В нашому бюджеті це єдина пропозиція по Одеській області. Ціна: 2800 доларів.

По кузову є нюанси, але нічого критичного. Салон охайний і не затертий.

«Ходова частина збита. Мотор працює як годинник. Салон чистий та доглянутий. При їзді, як нова машина. Пробіг невеликий. Гарне світло. Комплектація те, що потрібно. Гарна сигналізація. По кузову є моменти. Переоформлення», - вказав в описі автор оголошення.

Перший автомобіль: яку малолітражку можна купити на Одещині до трьох тисяч доларів, фото-5

Закриває добірку Chery Kimo 2008 року випуску з 1.3-літровим бензиновим двигуном. Механічна КПП. Привід: передній. Ціна: 3000 доларів. По Одеській області є багато подібних пропозицій.

По кузову ніяких критичних моментів немає. Але потрібно знати, що дана модель часто починає гнити в районі передніх стійок, задніх арок та по днищу. Салон у конкретного варіанту дещо затертий.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW