З яким настроєм чернігівці готуються до зустрічі Нового року?



Які очікування від 2024-го? Плануєте проводити святкові вихідні вдома чи з друзями, поїдете кудись з міста? З такими запитаннями наша кореспондентка звернулася до перехожих на вулицях Чернігова.


Анна, службовиця

– Головне, на що я сподіваюся в наступному році, – це перемога. Також планую втілити робочі мрії. Новий рік зустрічати будемо в сімейному колі, але настрій не позитивний, немає радісного очікування, підготовки. Навіть торік настрій був кращий. Незважаючи на якісь успіхи, для мене рік минув тривожно.


Алла, бухгалтерка

– Найбільше в наступному році мрію про перемогу. Планую після неї знову мандрувати містами України, хочеться до Харкова, побачити Асканію-Нову, відвідати Хортицю. Я люблю подорожувати, активно робила це до повномасштабного вторгнення. На жаль, цей рік пройшов не дуже добре для мене, але були такі позитивні події як зустріч з друзями, відновлення екскурсій з історичним музеєм.


Наталія, адвокат

– Дуже хочеться, щоб скоріше завершилася війна. Сподіваюся, це станеться у наступному році. Я вже будую плани на 2024-й щодо розвитку та бізнесу. Хотілося б здійснити власні мрії, проте вони не на часі, на жаль, доводиться відкладати. Але ми не зупиняємося, працюємо, щоб допомагати ЗСУ. Цей рік пройшов позитивно для нас, бо ми старалися його наповнити хорошими емоціями, не сиділи на одному місці, думаючи про погане.


Володимир, тренер

– Всі сподівання тільки на закінчення війни. На наступний рік у мене та колег у планах лише тренування дітей, щоб вони займалися корисною справою – греблею на воді. Цей рік не дуже позитивно минув, у мене багато друзів загинуло, тому на душі неприємне відчуття, святкового настрою немає.


Чернігівська Медіа Група



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW