З нового року в найвіддаленіших куточках Покровської громади працюватимуть медичні бригади



27 грудня до Покровської громади завітали благодійники Міжнародного комітету порятунку International Rescue Committee (IRC), які побували у Лисівському, Новоєлизаветівському та Срібненському старостинському округах.

За словами начальниці Управління по роботі з територіями Олени Носач, було досягнуто домовленості щодо роботи мобільної медичної бригади. Регулярні візити в старостати розпочнуться з Лисівського округу з початку другої декади січня.

З нового року в найвіддаленіших куточках Покровської громади працюватимуть медичні бригади, фото-1

«Мобільна медична бригада буде відвідувати старостинські округи раз на місяць. Лікарі пропонуватимуть послуги загальної медицини, проводячи вимірювання тиску, рівня цукру в крові, кардіологічні та інші обстеження. Також, у разі потреби, будуть безкоштовно надаватися ліки», - зазначила Олена Носач.

З нового року в найвіддаленіших куточках Покровської громади працюватимуть медичні бригади, фото-2

Також лікарі-благодійники розглядають можливість роботи в інших старостинських округах громади. Наразі відпрацьовується питання щодо пошуку відповідних приміщень.

З нового року в найвіддаленіших куточках Покровської громади працюватимуть медичні бригади, фото-3

Під час сьогоднішнього візиту представники міжнародного комітету порятунку IRC вже вивчили потреби та обговорили проблеми медичної допомоги в старостинських округах, які є на даний час, з урахуванням тих особливостей, що є зараз в Покровській громаді. Це важливий крок для забезпечення всебічної медичної допомоги в громаді.

З нового року в найвіддаленіших куточках Покровської громади працюватимуть медичні бригади, фото-4

Міжнародний комітет порятунку реагує на найгірші гуманітарні кризи у світі, включаючи конфлікт в Україні. Допомагають відновити здоровʼя, безпеку, освіту, економічний добробут і владу людям, які постраждали від конфліктів і катастроф.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW