На Харківщині викрили прихильницю «руського миру»: вона порівнювала українців зі скаженими собаками та закликала їх відстрілювати, - ФОТО



На Харківщині викрили жінку, яка підтримувала державу-агресора у Твіттері та порівнювала українців зі «скаженими собаками».

Дергачівська окружна прокуратура Харківської області повідомила про підозру 49-річній жінці за фактом виправдовування, визнання правомірною збройної агресії рф проти України (ч. 1 ст. 436-2 Кримінального кодексу України), про це повідомляє пресслужба прокуратури Харківської області.

Жителька Малоданилівської селищної обʼєднаної територіальної громади в соціальній мережі «Twitter» писала пости на підтримку дій російської федерації.

В одному зі своїх висловів вона вказала на те, що саме українська армія обстрілює населені пункти та вбиває дітей: «Многие из детишек рисовали им открыточки и отправляли цветные ладошки с пожеланиями в зону АТО. А они по ним градами в ответ. Мне хоть не так обидно, мой сын никогда в таком участия не принимал».

Також в одному з коментарів жінка написала, що «современное украинство — секта обезумевших маньяков, которых необходимо безжалостно отстреливать как бешеных собак».

Правоохоронці викрили прихильницю «руського миру».

Вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW