У Львові ускладнені умови руху по просп. Чорновола – не працюють світлофори



У зв’язку із заміною дорожнього контролера, на перехресті просп. Чорновола – вул. Панча – вул. Торф'яна тимчасово не працює світлофорний об’єкт.

Планується, що роботи триватимуть до 29 грудня включно. Відтак, усіх учасників дорожнього руху просять бути уважними та обережними на цій локації, повідомляє Львівська міськрада.

«Контролер – це «мозок» світлофорного об’єкта. Через завантажену програму фахівці закладають у ньому концепцію, за якою працюватиме світлофорний об’єкт, зокрема, тривалість циклограми для того чи іншого напрямку руху в залежності від інтенсивності транспортного потоку на цій ділянці дороги, тощо.

Тут старий дорожній контролер експлуатується вже близько 20 років, тому часто виходить з ладу. Після заміни, новий контролер світлофора буде підключений до системи АСКДР, що дасть змогу повного контролю, віддаленого управління, моніторингу тощо.

Загалом, цей світлофорний об'єкт є складним. Він складається із трьох незалежних вузлів – двох регульованих пішохідних переходів та одного перехрестя», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

До слова, на початку листопада на цьому світлофорному об’єкті було замінено аварійні опори та консолі.

Нагадаємо, на балансі ЛКП «Львівавтодор» є 164 світлофорні об’єкти, а це - понад 2 тис. світлофорів.

Читайте також: На Львівщині автівка з дітьми перекинулася у кювет.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW