Мерія Запоріжжя здає під забудову сім земельних ділянок



У міськраді Запоріжжя погодили проведення торгів щодо передачи в оренду під комерційну і житлову забудову низки земельних ділянок.

Про це повідомляє 061. 

На сесії 29 листопада у міській раді Запоріжжя прийняли рішення про проведення торгів з права оренди землі. Проектом передбачається передачу в оренду на 10 років чотирьох ділянок під забудову нерухомості для підприємницької діяльності і трьох ділянок під будівництво і обслуговування житлових багатоповерхових будинків. 

Під комерційну забудову планують віддати земельні ділянки:

на вул. Макаренка/Північне шосе площею 0,3 га зі стартовою ціною річної орендної плати 336 тис гривень; 

тр. Харків-Сімферополь/вул. Магістральна площею 0,1 га зі стартовою ціною річної орендної плати 94 тис гривень;

ділянка на вул. Північне шосе (поруч з ділянкою вул. Північне шосе, 27) площею 0,3 га зі стартовою ціною річної орендної плати 246 тис гривень;

ділянка на вул. Дніпровське шосе (поруз з АЗС на вул. Дніпровське шосе, 3-в) площею  0,2 га зі стартовою ціною річної орендної плати 162 тис гривень.

Під житлову забудову погодили здати в оренду ділянки:

пр.Ювілейний (поруч з будинком пр.Ювілейний, 23-а) площею 0,4 га зі стартовою ціною річної орендної плати 162 тис гривень;

вул.Звенигородська (поруч з будинками на вул.Звенигородській, 7 та 9-а) площею 0,5 га зі стартовою ціною річної орендної плати 146 тис гривень;

вул.Чотирнадцятого жовтня (поруч з будинком на вул. Чотирнадцятого жовтня, 5) площею 0,5 га зі стартовою ціною річної орендної плати 162 тис гривень.

Раніше 061 повідомляв, що на початку листопада міська рада нишком погодила продаж в оренду 32 земельних ділянок у Запоріжжі.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram, щоб не пропустити важливі новини міста та області.



AliExpress WW

lamoda ru

Banggood WW